SKYFOL AUTÓÜVEG FÓLIA TÍPUSOK

Cégünk kizárólagosan a SkyFol üvegfóliáit használja,
ismerd meg a különböző szériákat!

A Skyfol® autó üveg fóliák legújabb high-end terméke, kifejezetten gyermekeink igényeire fejlesztve, élettartam garanciával. Maximális UV szűrés (99,9%) és hihetetlenül magas hővédelem jellemzi.
Azoknak ajánljuk akiknek kiemelt jelentőséggel bír a hővédelem és a fólia élettartama.


A Skyfol® kerámia réteggel ellátott prémium terméke, élettartam garanciával és 7 féle választható sötétséggel. Maximális UV szűrés (99%) és prémium hővédelem jellemzi.
Leginkább prémium kategóriás autók esetében szoktuk ajánlani.  


A Skyfol® autóüveg fóliák legjobb ár-érték arányú terméke, 5 év garanciával és 4 féle választható sötétséggel. Maximális UV szűrés (99%) és magas hővédelem jellemzi, így leginkább azoknak ajánljuk ezt a szériát akiknek az autójuk designolása, valamint a káros UV sugarak szűrése mellett céljuk a magas hővédelem, mindezt megfizethető áron. Cégünk kedvenc szériája!


A Skyfol® prémium autóüveg fóliák legkedvezőbb árú, belépő szintű termékcsaládja, 5 év garanciával és 4 féle választható sötétséggel. Maximális UV szűrés (99%) és alacsony hővédelem jellemzi, így leginkább azoknak ajánljuk ezt a szériát akiknek az autójuk designolása, valamint a káros UV sugarak szűrése az elsődleges célja. Cégünk az NR szériát csak kivételes esetekben használja.